Cercar en aquest blog

dijous, 13 d’octubre del 2011

Si queremos y nos unimos!!!! Podemos conseguir que otro mundo seaposible!!!!!!!!! 15-O

Sota el lema: “ Europa pels ciutadans i no pels mercats; no som mercaderia en mans de polítics i banquers” , “Units Pel canvi Global” o “De la indignació a l’acció” el proper 15 Octubre es convoca una manifestació de caire mundial per a denunciar l’actual situació de crisi que estem patint la classe obrera avui dia.
Jesús ens convida a ser llevat dins la pasta i a estar enmig del poble, aprofitem aquesta oportunitat per a trobar-nos amb milers de joves que sortiran als carrers per a denunciar les seves situacions… per a protestar per la nostra, per ser creatius donar alternatives, fer propostes.

Com a secretariat us convidem a participar-hi donat que és una oportunitat única per a sortir al carrer i fer escoltar la nostra veu, per denunciar la situació d’atur, precarietat laboral, merma dels nostres drets laborals, les continues sacsejades al sistema educatiu i sanitari… Per demanar protagonisme i una participació activa en la vida política i que aquesta representi els interessos del poble, no els dels mercats econòmics.

Us animem a ser a les 16:30h a Rivadeneyra, on us estarem esperant per anar tots junts a la manifestació que es convocada a Plaça Catalunya a les 17:00h. Vingueu amb cartells, samarretes i moltes ganes de cridar!!!


“Militantes, vosotros sois la levadura en la masa. Pero sobre todo, no lo seáis desde la altura de vuestra grandeza, con un cierto aire de superioridad (…). Militantes que son fermento, que son la levadura, formados para eso, pero que están dentro. Podéis tener movimientos donde se aprende a bailar, cantar o hacer teatro. Todo esto está bien, pero eso no puede reemplazar al apostolado en la vida. La JOC forma en la vida y para la vida, para los ambientes de la vida” Joseph Cardijn.


Adjuntem el manifest fet per Democracia Real YA!
http://www.democraciarealya.es/manifiesto-comun/manifest-en-catala/

Secretariat Nacional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada