Cercar en aquest blog

dimarts, 31 de maig del 2011

Pla Pastoral de la JOC

 Actualment, la JOC de Catalunya i les Illes està portant a terme un projecte d’extensions amb diverses realitats al territori. Una de les característiques d’aquest projecte és que hi ha una persona alliberada a mitja jornada pel tema de les extensions. Ella és el qui va fent els contactes i treballant juntament amb l’ENIE(Equip Nacional d’Iniciació i Extensió), i va establint les prioritats i transmetent i involucrant tot el Moviment en aquests processos.

És per aquest motiu que ara ens proposem enviar a totes les parròquies de Catalunya i les Illes la proposta Pastoral de la JOC, per donar-nos a conèixer, per la pròpia ambició de la JOC que es recull en unes línies del que va dir el nostre fundador Cardijn:


“La JOC té l’ambició d’agrupar a la massa dels joves treballadors, tots els joves treballadors, per formar-los, protegir-los i defensar-los. És la seva raó de ser, el motiu de la seva fundació. Tota la seva organització, tota la seva acció i tota la seva metodologia està determinada per aquest objectiu formal: conquistar la massa dels joves treballadors.”
(El mensaje de la JOC a los jóvenes del mundo obrero, pp. 46s)
Pla Pastoral de la JOC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada